ТзОВ “НВП “ІМВО”
запрошує студентів на практику
випускників – на роботу


Науково-виробниче підприємство “ІМВО” є провідним українським постачальником рішень систем складування і виробником спеціальних сталевих конструкцій з досвідом роботи на ринку – понад 20 років. За цей час фахівцями підприємства розроблено та впроваджено більше 8000 рішень для складської логістики.

Науково-виробниче підприємство “ІМВО”:

  • виготовлення, доставка та монтаж складських стелажних систем;
  • проектування та реалізація складських логістичних рішень і транспортних систем;
  • автоматизація та механізація транспортно-складських потоків;
  • проектування та виготовлення будівельних сталевих конструкцій, промислових та складських споруд.

Контакти:

79069, м.Львів, вул.Шевченка, 313, т.032 2970450, 2970475, 2971444, pryjm@imbo.lviv.ua, imvo.lviv.ua

Системний підхід, професійність і точність, досвід та інноваційність складають основу ділового підходу компанії, яка пропонує клієнтам комплексне вирішення питань складування продукції від розробки проекту до реалізації та обслуговування.
Пріоритетом є застосування найбільш прогресивних методів управління, технологій і продуктів, необхідних для розв’язання завдань споживачів. Підприємство забезпечує особистий добробут, розвиток особистості і реалізацію творчого потенціалу кожного працівника. Творчий потенціал підприємства – це сума творчих потенціалів всіх працівників.
“ІМВО” цінує вклад кожного працівника в успіх підприємства. Кожен співробітник – професіонал, здатний застосовувати повноваження та нести відповідальність за доручену справу.
Колектив об’єднує командний дух, досвід та спадок поколінь, взаємодопомога та взаємозамінність. Професійність, компетентність, постійне підвищення кваліфікації, самовіддача, особистий розвиток – відмінні риси працівників підприємства.
Ключ до загального успіху – в ефективній роботі всіх і кожного. Ключ до особистого успіху – професійна та творча робота. За якість продукції відповідає кожен працівник. Забезпечення якості для споживача є основою системи цінностей і тут не має місця компромісам, оскільки підприємство існує завдяки тому, що створює додаткову цінність для замовника.