Практика для студентів університету
в Агрохолдингу «Мрія» м.Тернопіль

Практика у відділах:
• бухгалтерія;
• земельний відділ;
• ІТ-відділ.
Місце практики – центральний офіс: м.Тернопіль, вул.Винниченка, 8.
Агрохолдинг «Мрія» забезпечує документами для звітності, позитивною атмосферою та хорошим настроєм!
Менеджер з навчання персоналу відділу навчання, розвитку та оцінки – Луцик Зоряна
Агрохолдинг «Мрія»: м.Тернопіль, вул.Винниченка, 8, т. 067 653 52 19, zlutsyk@mriya.ua, www.mriya.ua

Відділ доуніверситетської підготовки, профорієнтації та сприяння працевлаштуванню: 46001, м .Тернопіль, вул. Гоголя, 8,  корпус №8, к. 20, тел. 51 97 21, viddil.pr@gmail.com, instagramfacebook

Земельні ресурси «МРІЇ» розташовані в найбільш родючих і сприятливих регіонах України.
Агрохолдинг обробляє землі у Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській і Рівненській областях. Компанія має значний досвід у сільгоспвиробництві, який її співробітники вміло поєднують із застосуванням передових технологій, сучасного обладнання та сільськогосподарської техніки, а також з ефективним всебічним і раціональним використанням природних та земельних ресурсів.
«МРІЯ» є одним з провідних виробників картоплі в Україні.
Для тривалого зберігання картоплі Агрохолдинг використовує сучасне картоплесховище місткістю 52 тис. тонн. Також до складу «МРІЇ» входить два крохмальні заводи.
До складу Агрохолдингу входить чотири елеватори загальною потужністю 380 тис. тонн.
Найбільші елеватори «МРІЇ» розташовані в смт. Козова, м. Борщів, с. Деренівка. Загальна потужність «банок» кожного з них складає понад 100 тис. тонн. Тут зберігається зерно кукурудзи, пшениці, ріпаку, соняшнику і сої.
Завод з обробки та виведення насіння розташований у м. Хоростків (Тернопільська область).
Тут обробляється 300 тонн високоякісного насіння на день, при цьому чистота насіння сягає 99,8%. Збереження насіння забезпечують сховища загальною місткістю 70 тис. тонн. Таким чином, «МРІЯ» зменшує свою залежність від зовнішніх постачальників, контролює якість продукції, а також отримує можливість знижувати ціни.