Колектив ТОВ “Пивоварня “Опілля” відчуває гостру потребу у підготовці та розвитку кваліфікованих інженерних кадрів зі спеціалізацією в цій галузі. Сучасна харчова і переробна промисловість швидко розвивається та вдосконалюється завдяки новітнім технологіям, які допомагають забезпечувати високу якість продукції, а також її безпеку для її споживачів. Ми впевнені, що кваліфіковані фахівці в галузі харчової інженерії є ключовою складовою цього процесу. Для подальшого зростання і розвитку галузі нам необхідно мати відповідний кадровий резерв, що спеціалізується саме на розробці та впровадженні інноваційного обладнання у харчовій технології. Ми готові брати участь у навчанні молодих  талановитих інженерів, які б в майбутньому  могли внести свій вклад у розвиток нашої галузі. Наразі ми співпрацюємо з університетом ТНТУ щодо удосконалення і оновлення освітньої програми зі  спеціальності ” Галузеве машинобудування” зі спрямуванням на обладнання переробних та харчових виробництв. Забезпечення якісної освіти та підготовки в цій сфері буде сприяти не лише професійному зростанню молоді, але й підвищить конкурентоспроможність української харчової промисловості на міжнародному рівні.

За подальшою інформацією звертайтесь: 46003 м.Тернопіль, вул.Білецька,33, тел./факс(0352)259-659 e-mail: office@opillia.com, www.opillia.com

За додатковою інформацією щодо працевлаштування можна звертатись у відділ доуніверситетської підготовки, профорієнтації та сприяння працевлаштуванню (м.Тернопіль, вул.Гоголя, 8, корпус №8, к.20, т.51 97 21, e-mail: viddil.pr@gmail.com, www.job.tntu.edu.ua).