Студенти 4+ курсів та кандидати до 3-х років після випуску зі знанням англійської мови, Lead the Change разом з Global Graduate Programme в ВАТ Україна! 

Офіс у центрі Києва:

🧑‍💼 HR – управління та розвиток талантів, посилення бренду роботодавця; активна взаємодія з бізнесом; управління компенсаціями, пільгами та інші операційні процеси.

📊 Marketing – керування програмою В2В та стратегічне планування, розробка та запуск нових продуктів, ведення проєктів з моменту ідеї до реалізації.

💰 Finance – робота з корпоративними, операційними, комерційними фінансами; автоматизація та оптимізація роботи відділу.

🔥 Що відрізняє нас від інших можливостей для молоді?

– Не думай як знайти роботу після закінчення короткого стажування. Ми забезпечуємо інтенсивний розвиток і навчання протягом 18 місяців у міжнародній компанії. 

– Розвинуті лідерські навички для отримання позиції менеджера.

– Досвід у своєму напрямі від А до Я та міжнародна конкурентоспроможність.

– Нетворкінг з Global Graduates з інших країн.

– Конкурентна заробітна плата, бонуси, компенсація харчування, страхування та допомога з переїздом для кандидатів з інших міст.

Приєднуйся до ВАТ Україна в одному з професійних напрямів програми: https://bit.ly/3RUzrND

За додатковою інформацією щодо працевлаштування можна звертатись у відділ доуніверситетської підготовки, профорієнтації та сприяння працевлаштуванню (м.Тернопіль, вул.Гоголя, 8, корпус №8, к.20, т.51 97 21, e-mail: viddil.pr@gmail.com, www.job.tntu.edu.ua).