unnamed

Контакт-центр «VOOHO» запрошує на роботу

Компанія «Vooho» – аутсорсинговий контакт-центр, який динамічно розвивається, має три майданчики в Україні, 240 робочих місць. Компанія розвиває бізнес своїх замовників завдяки ефективній комунікації з його клієнтами.
Стратегія компанії:
-розвиток контакт-центру на міжнародному ринку;
-інвестування в персонал: професійні та розвиваючі тренінги; розвиток мовних знань: заняття з носіями, Speaking – клуби; корпоративні заходи, спрямовані на зміцнення команди.
Найбільші клієнти:
Нова Пошта України – компанія кур’єрської доставки, робить доставку легкою для життя і бізнесу, спрощує життя клієнтам. Для цього команда «Нова пошта» впроваджує нові продукти і сервіси, орієнтуючись на міжнародні стандарти та кращий світовий досвід.
МАУ «Міжнародні Авіалінії України» – авіаперевізник, який фактично виконує представницьку функцію, будучи по суті національним авіаперевізником України. Виконує понад 700 міжнародних і внутрішніх рейсів на тиждень, що сполучають Україну та понад 40 столиць і ключових міст Європи, Азії, Африки й СНД, а також забезпечує стикування з маршрутами своїх міжнародних партнерів до більш як 3000 міст світу.
Вакансії:
˗ оператор call-centre;
˗ менеджер контакт-центру із бронювання авіаквитків зі знанням англійської мови (від 5500 грн/міс);
˗ менеджер контакт-центру з обробки поштових звернень (від 4000грн/міс).

Компанія пропонує:
– кар’єрний ріст;
– корпоративне оплачуване навчання;
– комфортні умови праці;
– участь в нових цікавих проектах;
– корпоративні програми;
– цікава робота і дружний колектив;
– гнучкий графік;
– висока заробітна плата.
Якщо у Вас чітка дикція, бажання працювати і заробляти – ця робота саме для Вас! Досвід роботи необов’язковий, компанія оплачує навчання.

Контакти:
Ірина Гачинська, менеджер із персоналу
+380976538740
+380630734969